Shopping Cart

Ține Legătura Cu Noi

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din contract, respectiv sa returneze un bun sau sa renunțe la un serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr. 34/2014, perioada de returnare a unui bun sau renunțare la un serviciu expiră în termen de 14 zile de la:
– ziua în care cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului bun – în cazul în care cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
– ziua în care cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.

In cazul in care cumparatorul decide sa se retraga din contract, acesta va contacta vanzatorul, dupa cum urmează:
➢ la numărul de telefon 0771-095.692 sau
➢ la adresa de e-mail comenzi@caffero.ro – mesajul va avea subiectul RETUR.
In cazul in care clientul/cumparatorul solicita retragerea din contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care comanda este achitata, vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii vanzatorului de catre cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract.

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
– pentru comenzile achitate cu card online – prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
– pentru comenzile achitate cu OP/ramburs/Transfer – prin virament bancar.
Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi bunurile (se va lua data cea mai recenta).

 

Plăti securizate

Tranzacțiile sunt procesate 3D secure.

0771.095.692

Discută cu un specialist

Simplu și rapid

Poți comanda rapid și simplu orice produs

Retur produse

Primim produsul înapoi, indiferent de motivul returnării.