Shopping Cart

Termeni Și Condiții

Termeni Și Condiții

Termeni si conditii de utilizare

Aspecte generale

SITE-ul www.caffero.ro este detinut si operat de SC Deauville Customer 2017 SRL, persoană juridică, cu
sediul social în Mun. Satu Mare, Str. Ceahlaului 3/13, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe
langă Tribunalul Satu Mare cu nr. J30/95/2017 si cod unic de inregistrare RO37021150.
Prin accesarea si folosirea acestui site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate a acestuia, iar prin
plasarea unei comenzi online (atat telefonic sau prin email) sunteti de acord cu termenii si conditiile
acestui magazin online, in acord cu legislatia romaneasca aplicabila.
Daca nu sunteți de acord cu politica de confidentialitate, termenii si conditiile site-ului, ar trebui sa nu
continuati accesarea acestuia.

Ne rezervam dreptul de a opera modificari de continut, forma, asezare, preturi, produse, fara a fi
necesara anuntarea in prealabil a Clientilor / Vizitatorilor despre acestea.
UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu
constituie o utilizare abuziva.

Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. Pretul final platit de catre client
este format din pretul de achizitie al produsului, la care se adauga costul de transport.

PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL – GDPR

Ce date personale prelucram?

Datele personale pe care le prelucram sunt, in principal, datele tale de identificare, de facturare si de
livrare sau alte date personale pe care le colectam direct de la tine (feedback) sau din alte surse atunci
cand devii clientul nostru, sau cand folosesti produsele sau serviciile noastre.

Cum prelucram datele tale personale?

Prelucram datele personale doar pentru scopuri legitime, precum acela de a-ti furniza produse si servicii
sau pentru a-ti oferi asistenta cu privire la oferta “Caffero”, in scop de marketing, pentru imbunatatirea si
dezvoltarea produselor si serviciilor pe care ti le oferim. Prelucrarea datelor personale se intemeiaza
intotdeauna fie pe executarea contractelor incheiate cu noi, pe nevoia de a respecta o obligatie legala, pe
interesul nostru legitim sau un interes public major sau, dupa caz, pe consimtamantul tau daca ti-ai
manifestat optiunea in acest sens.

Cum poti sa administrezi acordurile exprimate?

Pentru a-ti putea oferi produse si servicii personalizate, respectiv cat mai apropiate de interesele tale,
putem prelucra date personale care permit identificarea preferintelor si/sau a comportamentului tau,
inclusiv prin procese automate, care nu presupun interventie umana. Pentru aceasta, respectiv pentru
comunicarile de marketing direct, vom tine intotdeauna cont de optiunile tale. 
Ca sa fie cat mai simplu pentru tine, trebuie sa stii ca poti sa verifici si sa modifici oricand acordurile
existente prin site-ul nostru sau direct din newsletter-ul primit.

Comunicam date personale catre alti destinatari?

Pentru a-ti oferi servicii cat mai competitive, pentru a executa tranzactiile pe care le initiezi, pentru
indeplinirea obligatiilor legale ce ne revin sau in alte scopuri legitime este posibil sa
transmitem datele tale personale catre autoritati publice, organe judiciare, birouri notariale, consultanti
externi, imputerniciti catre care am externalizat furnizarea anumitor servicii si alte categorii de destinatari,
din Romania sau din afara ei sau a Uniunii Europene/Spatiului Economic European, asigurandu-ne insa
intotdeauna ca instituim garantii adecvate pentru protejarea datelor tale (spre exemplu, clauze contractuale standard, existenta unor reguli corporatiste obligatorii etc). De exemplu rapoartele lunare fiscale conform legii, campaniile de notificare prin partenerul nostru mailchimp.com, etc. 

Cat timp prelucram datele personale?

Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre contractuale si, dupa finalizarea
acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara
limitare, la dispozitiile privind arhivarea.

Care sunt drepturile tale si cum pot fi exercitate?

Pe langa drepturile existente, de la data aplicarii Regulamentului beneficiezi de drepturi aditionale. Iata
lista completa a drepturilor pe care le ai:
• Dreptul la informare – poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;
• Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;
• Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care
prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
• Dreptul la restrictionarea prelucrarii – poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti
exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
• Dreptul de opozitie – poti sa te opui, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul
nostru legitim;
• Dreptul la portabilitatea datelor – poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat,
intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui
operator;
• Dreptul de a depune plangere – poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor
personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
• Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe
consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru
viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
• Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere si obtine interventia umana cu privire la
respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta
decizia.
Continutul
Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre Deauville Customer 2017 SRL,
produsele comercializate de aceasta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate ca fiind de
interes pentru UTILIZATORI.
Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit.
Deauville Customer 2017 SRL este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-
ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia precum si asupra tuturor Marcilor inregistrate in
numele Deauville Customer 2017 SRL si publicate pe SITE.
UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale Deauville
Customer 2017 SRL, prevazute de legislatia in vigoare.
Limitarea raspunderii Deauville Customer 2017 SRL
Deauville Customer 2017 SRL nu este si nu poate fi facuta responsabila pentru prejudiciile create de
erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se
datoreaza culpei sale.
In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din
cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si/
furnizori si Deauville Customer 2017 SRL nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor
informatii.

Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile
prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o
perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Toate produsele prezentate pe
acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizarii stocului reprezentantul
SITE-ului va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii
tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de
imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre
producatori.

Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in
termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.
SC Deauville Customer 2017 SRL nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli
sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si
conditiilor.

SC Deauville Customer 2017 SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii
SITE-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe Site.
SC Deauville Customer 2017 SRL isi rezerva dreptul de a actualiza prezentii termeni si conditii fara o
notificare prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site, modificarile intrand in vigoare de la
momentul publicarii lor pe site.

Informatii privind protectia datelor cu caracter personal

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu
caracter personal si libera circulatie a acestor date, Utilizatorul/Clientul declară pe propria raspundere ca
isi manifesta consimtamantul expres in vederea prelucrării datelor sale cu caracter confidential de către
SC Deauville Customer 2017 SRL în vederea participarii la diferite actiuni (de cumparare, de informare,
promotionale).
SC Deauville Customer 2017 SRL are obligatia de a colecta, stoca, prelucra si administra in conditii de
siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care Utilizatorii/Clientii i le furnizeaza
cu ocazia accesarii prezentului SITE si/sau completarii formularelor disponibile pe aceasta, numai in
conformitate cu legea aplicabila in materie.
SC Deauville Customer 2017 SRL este operator de prelucrare a datelor cu caracter personal inregistrat la
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 36478.

Modalități de plată

– Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu
informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si
MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 -3-D Secure; asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
– Plată ramburs (la livrare)
–  Transfer bancar in contul deschis pe numele societatii la CEC Bank SA: SC Deauville Customer 2017 SRL, cont numarul RO83 CECE B000 30RO N089 7976 (CUI RO37021150)

Livrarea produselor

Produsele comandate sunt livrare pe teritoriul României prin curier rapid. Costul livrării standard în țară
este de 15,66 lei (mai puțin în Mun. Satu Mare, unde livrarea este gratuită).

Livrarea pe teritoriul României este GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 100 de lei (în Satu Mare
livrarea este GRATUITĂ).

ATENȚIE! Costul livrării standard este valabil doar pentru localitățile aflate în zona de livrare curier, deservite fără a taxa suplimentar km exteriori parcurși!

Returnarea produselor

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor
incheiate la distanta:

Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate, ambalaje deteriorate, etc.

Plăti securizate

Tranzacțiile sunt procesate 3D secure.

0771.095.692

Discută cu un specialist

Simplu și rapid

Poți comanda rapid și simplu orice produs

Retur produse

Primim produsul înapoi, indiferent de motivul returnării.